De kiosk in zijn habitat

‘Een kiosk is het kleinste urbane object’, zei de Rijksbouwmeester eens. ‘Omdat een kiosk of paviljoen van nature de neiging heeft te versmelten met zijn omgeving.’

IMG_7581

Onze paviljoentjes hebben al gestaan op het Lange Voorhout in Den Haag, als een minitheatertje tijdens het Amsterdam Fringe festival, naast het EYE-museum in Amsterdam. Andere paviljoens hebben een functie gekregen als museumwinkeltje en buurtwinkel. Nu worden in diverse stadswijken nieuwe concepten uitgerold op het terrein van the good economy: De kiosk als verbindende factor.

Zo kan dit gebouw een rol spelen om gezonde communities te helpen opbouwen. Vooral in steden, overal in de wereld, is het noodzakelijk om impact te creëren op het terrein van gezond eten.

plukboerderij

In een wereld waar niet de hoeveelheid voedsel een probleem is, maar juist gezond voedsel. Wij willen daar verandering in brengen met een gezonde ‘snackbar’.

Minimono en haar partners zoeken continu naar mogelijkheden om het verschil te maken op het gebied van sustainability. Doet u mee?